|
نام واحد
|
تعداد عملی
|
تعداد نظری
|
تعداد کارآموزی
|
طرح درسی
|
سرفصل
|
protofilio
|
| تغذیه اساسی(1) |
- |
3 |
|
|
 |
|
| تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
|
 |
|
| بیوشیمی مقدماتی |
2 |
2 |
|
|
 |
|
| آمار حیاتی |
- |
3 |
|
|
 |
|
| فیزیولوژی تغذیه |
- |
3 |
|
|
 |
|
| اپیدمیولوژی بیماریها |
- |
2 |
|
|
 |
|
| خدمات تغذیه ای در نظام مراقبت های بهداشتی |
- |
1 |
|
|
 |
|
| بهداشت و مسمومیت های غذائی |
- |
2 |
|
|
 |
|
| سیستمهای اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
 |
|
| روش های آمار زیستی(1) |
- |
3 |
|
|
 |
|
| تغذیه پیشرفته |
- |
3 |
|
|
 |
|
| اپیدمیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
|
 |
|
| تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
|
 |
|
| بررسی و ارزیابی وضع تغذیه جامعه |
2 |
1 |
|
|
 |
|
| آموزش و مشاوره تغذیه |
- |
2 |
|
|
 |
|
| ایمنی غذا |
- |
1 |
|
|
 |
|
| روش تحقیق در علوم بهداشتی در تغذیه |
- |
2 |
|
|
 |
|
| سمینار |
- |
2 |
|
|
 |
|
| برنامه های تغذیه در سطح جامعه |
- |
1 |
|
|
 |
|
| کارآموزی |
- |
- |
1 |
|
 |
|
| پایان نامه |
6 |
- |
|
|
|
|
| مباحث جاری تغذیه |
- |
2 |
|
|
 |
|
| زبان اختصاصی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
 |
|
| کاربرد رایانه در بررسیهای بهداشتی- تغذیه ای |
2 |
- |
|
|
 |
|
| بیوشیمی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
 |
|
| روشهای آمار زیستی(2) |
- |
2 |
|
|
 |
|
| اصول خدمات بهداشتی |
- |
2 |
|
|
 |
|