|
نام واحد
|
تعداد عملی
|
تعداد نظری
|
تعداد کارآموزی
|
طرح درسی
|
سرفصل
|
protofilio
|
| تغذیه پیشرفته 1و2 و 3و 4 |
- |
8 |
|
|
 |
|
| بیوشیمی پیشرفته |
- |
3 |
|
|
|
|
| کاربرد رایانه در علوم زیستی |
2 |
- |
|
|
|
|
| روشهای آزمایشگاهی در پژوهشهای تغذیه ای |
2 |
- |
|
|
|
|
| تغذیه بالینی |
- |
2 |
|
|
|
|
| تغذیه و بیماریها(1) |
- |
2 |
|
|
|
|
| اصول اپیدمیولوژی |
- |
2 |
|
|
|
|
| اپیدمیولوژی سوء تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
| روشهای آماری 1و2 |
- |
4 |
|
|
|
|
| تنظیم متابولیسم |
- |
2 |
|
|
 |
|
| فیزیولوژی پیشرفته |
- |
4 |
|
|
 |
|
| روشهای آماری 3 |
- |
3 |
|
|
 |
|
| تغذیه و بیماریها (2) |
- |
2 |
|
 |
 |
|
| سمینار تغذیه (1) |
- |
1 |
|
|
 |
|
| سمینار تغذیه(2) |
- |
1 |
|
|
 |
|
| پروژه انفرادی |
4 |
- |
|
|
 |
|
| اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
|
|
| آنزیم شناسی |
1 |
2 |
|
|
|
|
| ژنتیک |
- |
2 |
|
|
|
|
| ایمونولوژی |
2 |
2 |
|
|
|
|
| بافت شناسی |
2 |
2 |
|
|
|
|
| زیست شناسی ملکولی |
- |
2 |
|
|
|
|
| بیوشیمی پیشرفته |
- |
4 |
|
|
|
|
| شیمی یا بیوشیمی مواد غذایی |
- |
3 |
|
|
|
|
| میکروب شناسی مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
| سم شناسی مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
| تغذیه پیشرفته 1، 2، 3 |
- |
6 |
|
|
|
|
| تغذیه درمانی پیشرفته |
- |
3 |
|
|
|
|
| تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
|
|
|
| برنامه ریزی غذا و تغذیه |
1 |
2 |
|
|
|
|
| روشهای اپیدمیولوژی 1 و 2 |
1 |
3 |
|
|
|
|
| آموزش بهداشت |
- |
2 |
|
|
|
|
| انسان شناسی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
| اقتصاد بهداشت |
- |
2 |
|
|
|
|