| نام درس |
تعداد نظری |
واحد عملی |
تعداد واحد |
طرح درسی |
سرفصل |
| سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
1 |
 |
 |
| آمار و روش تحقیق پیشرفته |
1 |
1 |
2 |
 |
 |
| اصول نگارش علمی و مقاله نویسی |
1 |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
 |
| میکروب شناسی تشخیصی |
1 |
1 |
2 |
ارائه نمی شود |
 |
| تجزیه دستگاهی |
1 |
1 |
2 |
ارائه نمی شود |
 |
| اصول تغذیه |
2 |
- |
2 |
 |
 |
| ایمنی و کیفیت مواد لبنی |
1/5 |
0/5 |
2 |
 |
 |
| سلامت میوه و سبزی |
1/5 |
0/5 |
2 |
 |
 |
| ایمنی و کیفیت غلات و فرآورده ها |
1/5 |
0/5 |
2 |
 |
 |
| کنترل بهداشتی گوشت و فرآورده ها |
2 |
1 |
3 |
 |
 |
| ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی |
3 |
- |
3 |
 |
 |
| آزمون های ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی |
- |
1 |
1 |
 |
 |
| میکروب شناسی مواد غذایی نظری |
3 |
- |
3 |
 |
 |
| میکروب شناسی مواد غذایی عملی |
- |
1 |
1 |
 |
 |
| زیست فناوری مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
|
 |
| شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
 |
 |
| آنالیز ترکیبات مواد غذایی |
1 |
1 |
2 |
 |
 |
| سمینار |
1 |
- |
1 |
|
 |
| کارآموزی در عرصه |
- |
1 |
1 |
|
 |
| پایان نامه |
- |
16 |
16 |
|
 |
| اصول فنی، بهداشتی و نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |
| اپیدمیولوژی مولکولی بیماریهای میکروبی ناشی از غذا |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |
| فرمولاسیون، فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
 |
 |
| اثرات تغییرات آب و هوا بر ایمنی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
 |
 |
| بهداشت و ایمنی غذا در بیمارستان |
1 |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
 |
| سامانه مدیریت ایمنی و تضمین کیفیت مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |
| گندزداها و بهداشتی کننده ها در صنعت غذا |
1 |
- |
1 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |
| تحقیق و گزارش دهی مسمومیت غذایی |
1 |
- |
1 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |
| غذاهای حلال، فراسودمند و مکملهای غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
 |