| نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
تعداد کارآموزی |
طرح درسی |
سرفصل |
| ریاضیات |
- |
3 |
|

|

|
| فیزیک |
1 |
2 |
|
 |

|
| شیمی عمومی |
1 |
2 |
|

 |
|
| شیمی آلی |
1 |
2 |
|

|
|
| فیزیولوژی |
- |
2 |
|

|
|
| میکروبیولوژِی عمومی و انگل شناسی |
1 |
2 |
|

|
|
| اصول کامپیوتر |
0/5 |
0/5 |
|
|

|
| شیمی تجزیه |
1 |
2 |
|

|

|
| شیمی فیزیک |
1 |
2 |
|
 |
|
| بیوشیمی عمومی |
1 |
2 |
|

|
|
| آمار مقدماتی |
- |
2 |
|
|

|
| شیمی مواد غذایی (1) |
- |
3 |
|
 |

|
| شیمی مواد غذایی (2) |
- |
3 |
|
 |
 |
| میکروبیولوژی مواد غذایی |
2 |
2 |
|
 |
 |
| اصول مدیریت |
- |
2 |
|
 |
|
| بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی |
- |
2 |
|
 |
|
| اصول تغذیه |
- |
2 |
|
 |
|
| اصول مهندسی صنایع غذایی |
- |
3 |
|
 |
|
| تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
 |

|
| مسمومیت های غذایی |
- |
1 |
|
|
|
| اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی |
- |
2 |
|
 |
|
| روشهای بررسی و پژوهش |
- |
2 |
|
 |
 |
| زبان تخصصی |
- |
2 |
|
 |
|
| تجزیه مواد غذایی |
2 |
2 |
|
 |
|
| کنترل کیفیت مواد غذایی (1) |
2 |
2 |
|
 |
 |
| کنترل کیفیت مواد غذایی (2) |
1 |
2 |
|
 |
|
| میکروبیولوژی صنعتی |
- |
2 |
|
 |
 |
| صنایع غلات |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع گوشت |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع شیر و لبنیات |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع روغن |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع سبزی، میوه و کنسرو |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع قند |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع قنادی و نوشیدنی ها |
- |
2 |
|
 |
|
| صنایع بسته بندی |
- |
2 |
|
 |
|
| اثر فرایند بر مواد غذایی |
- |
1 |
|
 |
 |
| سمینار صنایع غذایی |
- |
1 |
|
|
 |
| اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی |
- |
2 |
|
 |
|
| خوردگی در صنایع غذایی |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
| اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی |
- |
2 |
|
 |
 |
| آب و فاضلاب |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
| کارآموزی در عرصه در واحدهای تولیدی صنایع غذایی |
- |
- |
14 |
 |
 |
| کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی |
- |
- |
2 |
 |
|