| نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
طرح درسی |
سرفصل |
| تغذیه اساسی(1) |
- |
2 |
 |
 |
| تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
 |
 |
| اصول تنظیم برنامه های غذایی |
- |
1 |
 |
 |
| رژیم درمانی1 |
- |
2 |
 |
 |
| رژیم درمانی2 |
- |
2 |
 |
 |
| رژیم درمانی 3 |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |
| رژیم درمانی 4 |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |
| ارزیابی وضعیت تغذیه |
1 |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |
| تغذیه در دوره های زندگی |
- |
3 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |
| سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
 |
 |
| روشهای آمار زیستی |
- |
2 |
 |
 |
| روش تحقیق در علوم تغذیه |
- |
2 |
 |
 |
| فیزیولوژی تغذیه پیشرفته |
- |
2 |
 |
 |
| تغذیه پیشرفته(1) |
- |
3 |
 |
 |
| تغذیه پیشرفته(2) |
- |
3 |
 |
 |
| تغذیه بالینی پیشرفته |
- |
2 |
|
 |
| اپیدمیولوژی تغذیه |
- |
2 |
 |
 |
| مباحث جاری تغذیه |
- |
2 |
 |
 |
| سمینار |
- |
1 |
 |
 |
| کاربرد دستگاه های آزمایشگاهی پیشرفته |
1 |
- |
 |
 |
| برنامه ریزی غذا و تغذیه |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |
| تغذیه تجربی |
2 |
- |
 |
 |
| زبان تخصصی تغذیه |
- |
2 |
 |
 |
| تغذیه سلولی مولکولی |
- |
2 |
 |
 |
| پاتوفیزیولوژی |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
 |