| نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
تعداد کارآموزی |
طرح درسی |
طرح درس مجازی |
سرفصل |
| روشهای مطالعه و یادگیری |
- |
2 |
|
|
|
 |
| بیوشیمی مقدماتی |
1 |
2 |
|
 |
|
 |
| فیزیولوژی (1) |
- |
2 |
|
|
|
 |
| فیزیولوژی (2) |
- |
2 |
|
|
|
 |
| آناتومی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| آمار حیاتی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| اصول روانشناسی و مشاوره |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| جامعه شناسی پزشکی |
- |
2 |
|
|
|
 |
| اصول اپیدمیولوژی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| بهداشت عمومی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| میکروبشناسی پزشکی |
1 |
2 |
|
 |
|
 |
| انگل شناسی پزشکی |
1 |
1 |
|
 |
|
 |
| بیوشیمی متابولیسم |
1 |
3 |
|

 |
|
 |
| بهداشت و مسمومیتهای غذایی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| میکروبشناسی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
 |
|
 |
| اصول نگهداری مواد غذایی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| شیمی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
 |
|
 |
| اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| تغذیه اساسی(1) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
 |
|
 |
| فیزیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| زبان تخصصی تغذیه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| اصول تنظیم برنامه های غذایی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| اصول ایمونولوژی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| داروشناسی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| تداخل غذا - دارو |
- |
1 |
|
|
 |
 |
| مکمل های غذایی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| مدیریت خدمات غذایی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| کاربرد رایانه در علوم تغذیه |
1 |
- |
|
 |
|
 |
| اکولوژی غذا و تغذیه |
- |
1 |
|
|
|
 |
| ژنتیک و تغذیه |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| پاتوفیزیولوژی (1) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| پاتوفیزیولوژی (2) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| تغذیه در دوره های زندگی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| تغذیه گروههای ویژه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| خدمات تغذیه ای درمراقبت های اولیه بهداشتی |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| ارزیابی وضعیت تغذیه |
1 |
2 |
|
 |
|
 |
| اصطلاحات پزشکی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| اصول آموزش و مشاوره تغذیه |
1 |
1 |
|
 |
|
 |
| بیماریهای ناشی از سوء تغذیه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| رژیم درمانی(1) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| رژیم درمانی(2) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| رژیم درمانی (3) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| رژیم درمانی (4) |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| تفسیر داده های پاراکلینیکی |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| روش تحقیق در علوم تغذیه |
- |
1 |
|
 |
|
 |
| سمینار |
1 |
|
|
|
|
 |
| پروژه |
- |
2 |
|
 |
|
 |
| کارآموزی در عرصه صنایع غذایی |
|
|
2 |
 |
|
 |
| کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی و درمانی) |
|
|
6 |
 |
|
 |
| کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی |
|
|
10 |
 |
|
 |
| |
|
|
|
|
|
/uploads/user/3418/طرح درسی/کارشناسی/تغذیه/1404/ارزیابی وضع تغذیه- کارشناسی- مشترک- دکتر ابراهیمی - دکتر رف رف.doc/uploads/user/3418/طرح درسی/کارشناسی/تغذیه/1404/تنظیم برنامه غذائی کارشناسی.doc |