نام و نام خانوادگی
تعداد رکورد
مرتب سازی بر اساس
پست سازمانی
گروه آموزشی
درجه علمی



    درجه علمی :
    تحصیلات :
    رشته تحصیلی :
    تلفن :
    آدرس پست الکترونیکی :

    کتاب ها


    تشویق ها


    مقالات ارائه شده


    مقالات چاپ شده در مجلات


    برنامه درسی ترم جدید


    سوابق اجرایی


    علایق


    کارگاه ها


    طرح درس


    کارشناسی علوم و صنایع غذایی


    - صنایع سبزی، میوه و کنسرو (doc)
    - صنایع قند مجازی (doc)
    - صنایع قند  (doc)
    - زبان تخصصی (doc)
    - اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی (doc)
    -  تجزیه دستگاهی مواد غذایی (doc)
    -  تجزیه مواد غذایی مجازی (doc)
    -  تجزیه مواد غذایی  (doc)


    کارشناسی علوم تغذیه


    - اصول نگهداری مواد غذایی مجازی (doc)

                 - اصول نگهداری مواد غذایی (doc)
             
    کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی


    - طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی (doc)

    - تجزیه دستگاهی پیشرفته (doc)

                - کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته مجازی (doc)

               - کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته (doc)


                - خواص بیوفیزیک مواد غذایی (doc)

                - روش تحقیق (pdf)
    کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی


    - روش های نمونه برداری مواد غذایی (doc)

                - کنترل کیفیت آماری مواد غذایی (doc) 
            
    - روش تحقیق (pdf)
               - روش های تجزیه دستگاهی مواد غذایی (doc)
    دکترای علوم و صنایع غذایی


    - روشهای نوین تجزیه و ارزیابی مواد غذایی (doc)
     
    -  مدل سازی فرایند مواد غذایی (doc)



    دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی


    - آنالیز ترکیبات مواد غذایی (doc)
     



     

    تماس الکترونیکی

    نام و نام خانوادگی
    تعداد رکورد
    مرتب سازی بر اساس
    پست سازمانی
    گروه آموزشی
    درجه علمی

    تلفن :
    فاکس :
    آدرس پست الکترونیکی :