نام و نام خانوادگی
تعداد رکورد
مرتب سازی بر اساس
پست سازمانی
گروه آموزشی
درجه علمی



    درجه علمی :
    تحصیلات :
    رشته تحصیلی :
    آدرس پست الکترونیکی :

    کتاب ها


    تشویق ها


    تشویقات:
    - اخذ بیش از یکصد تشویق نامه اداری از مقامات مختلف دانشگاه و وزارت بهداشت ، درمان ،آموزش پزشکی
     
    افتخارات به دست آمده:

    عنوان مقام تقدیرکننده سال
    معاونت غذاودارومنتخب درروزجهانی غذا رئیس سازمان غذاودارو 1390
    داروساز منتخب استان رئیس سازمان نظام پزشکی ورئیس دانشگاه علوم پزشکی 1387
    چهره ماندگار استان رئیس شورای استان آذربایجان شرقی 1384
    مدیرموادغذایی نمونه معاون غذاوداروی بهداشت و درمان 1383
    سرپرست نمونه  وزیربهداشت ، درمان وآموزش پزشکی 1380
    کارشناس موادغذایی نمونه وزیربهداشت ، درمان وآموزش پزشکی 1379
     
     
     

    مقالات ارائه شده


    مقالات چاپ شده در مجلات


    برنامه درسی ترم جدید


    سوابق اجرایی


    مسئولیت اجرایی فعلی:
    -مدیر آموزش مداوم جامعه پزشکی دانشگاه
    -هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه
    -عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات تاریخ پزشکی
    -عضو ستاد فناوری گیاهان دارویی استان
    -عضو شورای دانشگاه
    -مدیر گروه داروسازی سنتی

     
     سوابق اجرایی قبلی:
    - رئیس دانشکده ی طب سنتی
    - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز
    - مدیر دارو غذا و آزمایشگاه علوم پزشکی تبریز
    - رئیس اداره کنترل موادخوراکی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی علوم پزشکی تبریز
    - سوپروایزر- رئیس تجهیزات پزشکی ، مسئول داروخانه مرکز آموزشی درمانی شهدای تبریز
    - کارشناس منتخب سازمان غذا و دارو برای بررسی GMP کارخانجات مواد خوراکی ،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خارج از کشور (5 مورد)
    - عضوتیم کارشناسی تدوین ضوابط کارخانجات موادخوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در سازمان غذا و دارو
    - عضویت کمیته ها و شوراهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی تبریزوسازمان غذاو دارو
     

    علایق


    کارگاه ها


    طی بیش از 400 مورد دوره آموزشی کوتاه مدت در زمینه دارو ،موادخوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و طب سنتی
     

    طرح درس


    کارشناسی علوم و صنایع غذایی

    -   صنایع غلات ( ( pdf

           -    صنایع روغن (doc)
         
        -   کارآموزی در عرصه واحدهای تولیدی صنایع روغن (doc)

        -   صنایع قنادی و نوشیدنی ها  (pdf)


    کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

    -    نقش و کاربرد آنزیم ها در فرآوری مواد غذایی (pdf)

          - تکنولوژی غلات پیشرفته (doc)




     کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

        -  آلودگی محیطی مواد غذایی (pdf)
        
        -  ایمنی و کیفیت آب آشامیدنی (pdf)

      
        - استانداردها و قوانین مواد غذایی (pdf)
       
        - بهداشت و ایمنی شیر و فراورده ها (doc)

       
        - ایمنی غلات میوه و سبزی (doc)

    دکترای علوم و صنایع غذایی

       - شیمی عطر و طعم (doc)

       - سم شناسی مواد غذایی (doc)

      

    دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی

       - ایمنی و کیفیت غلات و فراورده ها (doc)

     

       - آزمون های ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی (pdf)

     

    تماس الکترونیکی

    نام و نام خانوادگی
    تعداد رکورد
    مرتب سازی بر اساس
    پست سازمانی
    گروه آموزشی
    درجه علمی

    تلفن :
    فاکس :
    آدرس پست الکترونیکی :