نام و نام خانوادگی
تعداد رکورد
مرتب سازی بر اساس
پست سازمانی
گروه آموزشی
درجه علمی



    درجه علمی :
    تحصیلات :
    رشته تحصیلی :
    تلفن :
    آدرس پست الکترونیکی :

    کتاب ها


    تشویق ها


     

    مقالات ارائه شده


    مقالات چاپ شده در مجلات


    برنامه درسی ترم جدید


    سوابق اجرایی


    معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تغذیه

    علایق


    الف- صنایع لبنی؛ طراحی، مدیریت، تحقیق و توسعه

    ب- فراورده­ های لبنی؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بسته ­بندی

    ج- بستنی، شربت­ها و سوربت­ها؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بهینه­ سازی، بسته ­بندی، کنترل کیفیت، تجهیزات و دستگاه ­ها، بهداشت کارخانه.

    د- ایمنی مواد غذایی، اثر فرایند بر کیفیت غذا

    ر- فراوری غشایی

           ز- غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک، پری­ بیوتیک، سین­ بیوتیک و پست بیوتیک.

    کارگاه ها


    1)- زبان : fa

    عنوان    English for Academic Purposes: writing, Presenting Research Papers & Communication

    مدت کارگاه  ساعت  160

    تاریخ شروع   2011-09-07

    تاریخ اتمام   2011-10-08

    محل برگزاری : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز- معاونت آموزشی

    طرح درس


    کارشناسی علوم و صنایع غذایی

    -          کارآموزی بخش صنایع غذایی (pdf)

    -          اصول مهندسی صنایع غذایی (doc)

                -          اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی (doc)

                -          صنایع شیر و لبنیات (doc)


    کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

    -          میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)

    -          مهندسی صنایع غذایی پیشرفته (doc)

    -          فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی (doc)

    -          بیوتکنولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)

    -          تکنولوژی لبنیات پیشرفته (doc)

    -       صنایع لبنیات پیشرفته (doc)

    -          ایمنی مواد غذایی (pdf)

                -          روش تحقیق (pdf)

     

    کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

    -          بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها (doc)

    -          روش تحقیق (pdf)

     

     

    دکترای علوم و صنایع غذایی

     - فرمولاسیون مواد غذایی (doc)

     

    دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی

     - فرمولاسیون، فراوری و نگهداری مواد غذایی (doc)

    - ایمنی و کیفین مواد لبنی (pdf)

     

    تماس الکترونیکی

    نام و نام خانوادگی
    تعداد رکورد
    مرتب سازی بر اساس
    پست سازمانی
    گروه آموزشی
    درجه علمی

    تلفن :
    فاکس :
    آدرس پست الکترونیکی :