نام و نام خانوادگی
تعداد رکورد
مرتب سازی بر اساس
پست سازمانی
گروه آموزشی
درجه علمی



    درجه علمی :
    تحصیلات :
    رشته تحصیلی :
    آدرس پست الکترونیکی :

    کتاب ها


    تشویق ها


    دانشجوي نمونه در دوره كارشناسي در دانشكاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در طي 5 دوره و كسب لوح تقدير ازآقاي دكتر فاضل وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وقت و آقاي دكتر فريدون عزيزي رياست محترم دانشگاه

    - كسب رتبه 2 آزمون ورودي كارشناسي ارشد سال 1368

    - راه اندازي و تجهيز آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي

    - استاد نمونه دانشگاه علوم پزشكي تبريز در سال 1378

     
     

    مقالات ارائه شده


    مقالات چاپ شده در مجلات


    برنامه درسی ترم جدید


    سوابق اجرایی


    - معاون مدير كل اداره پژوهش در حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز بمدت 3 سال

    2- عضو شوراي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز( بمدت 3 سال)

    3- عضور شوراي تآليف و ترجمه دانشگاه علوم پزشكي تبريز ( بمدت 3سال).

    4- رئيس مركز تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    5- رئيس دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    6- عضو شوراي سياستگذاري فعاليت هاي علمي- پژوهشي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    7- مسئول تجهيز و راه اندازي آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي دانشكده بهداشت و تغذيه تبريز

    8- سرپرست آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي دانشكده بهداشت و تغذيه و تغذيه تبريز بمدت 7 سال

    9- مدير گروه هاي آموزشي بيوشيمي و رژيم درماني و تغذيه در جامعه از 1386 تا1388

    10- عضو هسته اصلي تشكيل اولين مركز پزشكي مبتني بر شواهد در ايران از 1384 تا كنون

    11- عضو شوراي پزوهشي مركز تحقيقات علوم تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    12- عضو شوراي پزوهشي مركز تحقيقات هماتولوژي و انكولوزي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    13-  عضو شوراي پزوهشي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    14- عضو شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    15- عضو شوراي آموزشي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    16- عضو كميته منتخب دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز   

    علایق


     علایق :

    - شيوه طراحي مطالعات گوناگون اپيدميولوژيك

    - بررسي انتقادي انواع مطالعات باليني – بهداشتي

    - انجام مطالعات كيفي در زمينه هاي تغذيه اي

    - ارتباط بيماريهاي مزمن با تغذيه از ديدگاه پيشگيري

    - اپيدميولوژي چاقي در گروههاي سني و جنسي مختلف

    - پيشگويي كننده هاي چاقي از ديد باليني و اپيدميولوژي

    - شاخص هاي كمي و كيفي رژيم غذايي در مطالعات اپيدميولوژيك

    - الگوي غذايي و ارتباط آن با بيماريها

    - نقش گياهان داروئي در پيشگيري و درمان بيماريهاي مزمن مرابط با تغذيه

    - رژيم هاي درماني در:

    o بيماريهاي مزمن مرتبط با تغذيه (شامل سرطان، پر فشاري خون، بيماريهاي قلبي-عروقي، ديابت، بيماريهاي عروق مغزي، بيماريهاي گوارشي مانند رفلاكس ايزوفاژيتGERD ، كبد چرب غير الكلي NAFLD ، سلياك،...)

    o بيماريهاي متابوليك

    o آرتريت روماتوئيد و بيماريهاي استخواني

    نارسائي رشد در نوزادان و كودكان

    کارگاه ها


    رديف

       تاريخ

     موضوع

       مدرس

     مركزتشكيل دهنده

    1

    24/2/85

    25/2/85

    تغذيه كودك از6ماه تا 12 ماهگي

    تغذيه كودك 2 تا6 سالگي

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    مركزبهداشت شهرستان تبريز- آموزشگاه بهورزي

    2

    30/2/85

    31/2/85

    روش مطالعه    -     برآورد حجم نمونه

     روش جمع آوري داده ها  -  گزارش نهايي

    خانم دكترمهرانگيز ابراهيمي

    كارگاه روش تحقيق دفتر استعدادهاي درخشان تبريز

    3

    10/3/85

    11/3/85

    Critically appraising diagnostic articles

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    كارگاه پزشكي مبتني برشواهدمعاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    4

    3/5/85

    4/5/85

    اپيدميولوژي بحرانها

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    گروه بهبود تغذيه درجامعه مركز بهداشت استان مركزتحقيقات علوم تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    5

    5/6/85

    كارگاه بهبود رشد وتغذيه كودك

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    مركز بهداشت استان آذربايجانشرقي

    6

    13/6/85الي

    16/6/85

    ارزيابي الگوي غذايي درمطالعات اپيدميولوژيك

     آنترو پومتري

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    كارگاه روش تحقيق-معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    7

    29/8/85

    به منظورنهايي نمودن برنامه ملي غني سازي موادغذايي باريزمغذي هاوبرگزاري كارگاه تكنيكي

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    مديريت كل دفتر بهبود تغذيه درجامعه معاونت سلامت تهران

    8

    28/9/85

    ترويج غذاهاي بومي ومحلي

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    گروه كارشناسان بهبود تغذيه در جامعه

    9

    6/9/87

     

    جامعه – نمونه گيري وروشهاي نمونه گيري

     

    تعيين حجم نمونه درتحقيقات پزشكي

     

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    كارگاه روش تحقيق-معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

    10

    23/11/85

    تغذيه اصلي – چگونه غذاي كمكي مي تواند كمبودهاي انرژي ومواد مغذي راتامين كند

    خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

    مركز بهداشت استان آذربايجانشرقي

    طرح درس


    کارشناسی

    -          ارزیابی وضع تغذیه (doc)

    -          بیماریهای ناشی از سوء تغذیه (doc)

                 -           اصول تنظیم برنامه های غذایی  (doc)


    کارشناسی ارشد علوم تغذیه

    -          اپیدمیولوژی تغذیه (doc)

                 -           اصول تنظیم برنامه های غذایی  (doc)


    کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه

    -          بررسی و ارزیابی وضع تغذیه جامعه (doc)

    -          برنامه های تغذیه در سطح جامعه (pdf)

                 -          اپیدمیولوژی تغذیه (doc)

    کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی

    -    ارزیابی وضع تغذیه (doc)


    کارشناسی ارشد علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه

    -          تغذیه پایه (pdf)

    -          جغرافیای تغذیه (doc)

    -          اپیدمیولوژی سوء تغذیه (doc) 

       -            مدیریت تغذیه در بحران و شرایط اضطراری (doc)

     

     

    دکترای تغذیه

    -          روشهای پیشرفته پژوهش در تغذیه (doc)



    دکترای سیاستهای غذا و تغذیه

    -   عوامل اجتماعی فرهنگی اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا   (doc)

    تماس الکترونیکی

    نام و نام خانوادگی
    تعداد رکورد
    مرتب سازی بر اساس
    پست سازمانی
    گروه آموزشی
    درجه علمی

    تلفن :
    فاکس :
    آدرس پست الکترونیکی :